مشاوره حقوقی تلفنی و آنلاین
مشاوره حقوقی آنلاین، همیشه و همهجا
تنظیم فوری اوراق قضایی، با کمک وکلای مجرب
حق انتخاب در روش مشاوره حقوقی (تلفنی / آنلاین)
مشاوره حقوقی آنلاین، همیشه و همهجا
تنظیم فوری اوراق قضایی، با کمک وکلای مجرب
حق انتخاب در روش مشاوره حقوقی (تلفنی / آنلاین)
در پیچ و خم مسائل حقوقی، تلیکان همراه شماست تا آرامش و اطمینان را به زندگیتان بازگرداند. آیا درگیر اختلافات خانوادگی هستید؟ یا با چالش های پیچیده ملکی و ثبتی دست و پنجه نرم میکنید؟ شاید هم به دنبال راه حلی برای مسائل کیفری مانند سرقت یا کلاهبرداری می گردید؟ در تلیکان، ما با تیمی از وکلا و مشاوران متخصص در حوزههای مختلف حقوقی از جمله کیفری، خانواده، قراردادها، اداره کار، مالیات، چک، جرایم رایانهای و بسیاری موارد دیگر، آماده ارائه مشاوره تخصصی و راهکار های قانونی به شما هستیم. ما به خوبی میدانیم که هر مسئله حقوقی، منحصر به فرد است و نیازمند رویکردی شخصیسازی شده است. به همین دلیل ، در تلیکان ، تمامی تلاش خود را به کار می گیریم تا با درک عمیق شرایط شما، بهترین راه حل را ارائه دهیم. هدف ما نه تنها رفع مشکل حقوقی شما، بلکه توانمندسازی شما در مسیر احقاق حقوقتان است.
اما خدمات تلیکان به مشاوره محدود نمیشود. ما به عنوان یک همراه دلسوز و کاربلد، در تمامی مراحل دادرسی در کنار شما خواهیم بود. از تنظیم دقیق شکواییه و اظهارنامه گرفته تا نگارش حرفه ای لایحه و دادخواست، ما تمامی اوراق قضایی مورد نیاز شما را با دقت و مهارت کامل تهیه و تنظیم می کنیم تا از حقوق شما در مراجع قضایی به بهترین نحو ممکن دفاع شود. با تلیکان، دیگر نگران پیچیدگی های حقوقی نخواهید بود ، چرا که تخصص و تجربه ما، شما را در رسیدن به نتایج مطلوب یاری خواهد کرد. پس اگر به دنبال یک همراه مطمئن در مسیر دادرسی هستید، همین حالا با تلیکان تماس بگیرید و اولین گام را به سوی حل مسائل حقوقی خود بردارید. ما منتظر شما هستیم تا با هم، به آرامش و امنیت خاطر برسیم .
در قانون مدنی و فقه شیعه، تمکین زن از همسر ، چه در امور خاص و چه به طور عام ، از وظایف اصلی اوست که در مقابل، حق دریافت نفقه را برای او ایجاد میکند. با این وجود، اگر زنی از انجام این وظیفه سرباز زند و به چالش…
بیشتر بخوانید »زمانی که یک دعوی کیفری علیه شخصی مطرح کنید، شما شاکی هستید، و به آن شخص که از او شکایت میکنید، مُشتَکیعَنه گفته می شود. نام های دیگری هم هست که شاید با یکدیگر به اشتباه استفاده شوند مانند محکوم علیه، متهم یا مجرم، که در ادامه بیشتر توضیح خواهیم…
بیشتر بخوانید »در پاسخ کوتاه به این سوال که تا چه میزان از اموال را می توان وصیت کرد باید گفت طبق قانون مدنی هر شخص فقط به اندازه یک سوم (ثلث) از مال خود را می تواند وصیت کند و اگر بیشتر از این مقدار باشد درست نیست مگر اینکه وراث…
بیشتر بخوانید »خیار تخلف از شرط حقی است که به مشروط له (شخصی که شرط به نفع او تعیین شده است) اجازه میدهد در صورت نقض یا عدم اجرای شرط مندرج در قرارداد ، معامله را فسخ کند. این خیار در شرایطی اعمال می شود که یکی از شروط سه گانه (شرط…
بیشتر بخوانید »وکالت در طلاق به این معناست که زن می تواند بدون حضور مرد، خود را مطلقه کند. به این نحو که مرد به همسر خود وکالت می دهد تا هر زمان که بخواهد از جانب او برای طلاق اقدام کند. و به این دلیل وکالت بلاعزل در طلاق گفته می…
بیشتر بخوانید »اصل برائت، به عنوان یکی از بنیادیترین اصول حقوقی، ریشه در آموزه های دینی، قانونی و اخلاقی دارد و در نظام دادرسی کیفری به عنوان سنگ بنای عدالت قضایی شناخته می شود. این اصل تضمین میکند که هیچ فردی مجرم تلقی نمیشود مگر اینکه جرم او در یک فرآیند دادرسی…
بیشتر بخوانید »